Fietsen en wandelen in… Doornenburg

** PERSBERICHT **

Over enkele weken is het zover. Het fiets- en wandelboekje Doornenburg en omgeving ligt dan voor u klaar.

Een klein handig bewaarboekje met 7 fiets en 3 wandelroutes. Lekker genieten en ontspannen in een mooi stukje van Nederland. En natuurlijk is het goed om te bewegen……

Het boekje is samengesteld door de werkgroep Natuur, Recreatie en Toerisme. De routes variëren van lengte, van een kleine route wandelen van 650 meter tot aan een fietsroute van 57 kilometer. De fietsroutes zijn op basis van de bestaande knooppunten. Daarmee kunt u dus makkelijk afwijken van de route indien dat gewenst is.

Van klein tot groot is het mogelijk om lekker actief bezig te zijn. Met een speciale bijdrage vanuit de dorpendeal Doornenburg van de provincie is het mogelijk gemaakt dat ieder postadres/huisgezin in Doornenburg binnenkort een gratis exemplaar ontvangt.

Daarnaast zijn de boekjes verkrijgbaar bij de diverse ondernemers die in het boekje zijn opgenomen. Op die manier kan zowel bewoner als toerist gebruik maken van dit boekje.

Vanaf deze kant willen we de diverse ondernemers bedanken voor hun financiële bijdrage aan dit boekwerkje en natuurlijk Richard van Driel van ABC drukwerk voor de samenstelling. Vanuit de werkgroep Natuur, Recreatie en Toerisme wensen wij u alvast veel fiets- en wandelplezier.

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*