Middeleeuwse wandeltocht in Doornenburg

Dan gaan we nu èkkes terug ien de tied!

Want stichting deBol organiseert voor de 14e keer de Middeleeuwse Wandeltocht op zaterdag 8 oktober in Doornenburg. De Middeleeuwse Wandeltocht: een tocht anders dan anders met een route van een slordige 19 km. De start is tussen 09.00 en 10.00 uur bij kasteel Doornenburg waar schone jonkvrouwen de deelnemers welkom heten!

“deBol gaat wandelen door de schitterende natuurgebieden rond Doornenburg en Gendt. Onderweg is er een controlepost/koffiepauze bij Fort Pannerden en krijgt u bij het kerkje aan de dijk in Gendt een heerlijke lunch. Na afloop kunt u bij de finish nog even gezellig napraten onder het genot van een drankje. De dames van deBol hopen dat hun ‘mooi-weer-engeltje voor een stralende dag zal zorgen en dat velen puur gaan genieten!”, aldus de wervelende flyer.

Het inschrijfgeld bedraagt 17,50 euro inclusief koffie, lunch en herinnering. Inschrijven via de website: www.debolbemmel.nl

of bel:  06 54975063 / 06 27507051/ 06 22540214 vóór 6 oktober!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*