57e Kasteeltocht op 2 en 3 april

Het is bijna lente en dat betekent WANDELWEER!

Gelukkig hoef je niet lang te zoeken naar wandelmaatjes want dit jaar gaat de Enige Echte Doornenburgse Kasteeltocht weer van start. Hoe fijn is dat! Samen wandelen na twee lastige coronajaren.

De 57e editie van de Kasteeltocht vindt dit keer plaats op zaterdag 2 april en zondag 3 april 2022.

Hoe werkt het ook al weer? Èkkes schooljuffen dan maar: “Degene die meedoet meldt zich aan bij het startbureau op het kasteel Doornenburg of bij de Cluse in Herwen. Ben je lid van de wandelbond dan krijgt u korting voor het wandelen. De afstanden die u kunt lopen zijn: 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35 en 42 kilometer. Als u nu al weet dat u wilt gaan lopen, dan kunt u zich al aanmelden via onze website zodat het inschrijven sneller verloopt. Vul de gegevens in en kom vóór de start van de wandeltocht uw inschrijving en routeboekje ophalen op het startbureau.

Online inschrijven kan HIERO. Op de website staan ook de startgelden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*