Lente in Doornenburg opnei-j groot succes (1)

“Lente in Doornenburg” blijkt ook dit jaar weer een voltreffer te zijn geweest.

Het jaarlijkse dorpsevenement – een samenwerking van Ontmoetingscentrum, schutterij en Sportdorp Doornenburg – voegde dit keer een nei-j element toe aan het feest. De vrijwillige brandweer gaf de hele dag demonstraties over haar werk.

Zo werd gedemonstreerd wat je moet doen bij ‘de vlam in de pan’, er werd een auto volledig opengeknipt, en iedereen die dat wilde kon Doornenburg vanuit grote hoogte (32 meter!) zien dankzij een hoogwerker van de brandweer.

De dag begon voor de schutterij en geïnteresseerden met een eucharistische viering in de Martinuskerk, gevolgd door een muzikale vendelhulde met medewerking van prachtharmonie St. Caecilia. Daarna volgde een rondgang door het durp waarna het gezelschap rond de middag arriveerde op het dorpsplein.

Oud-koningen en partners waren uitgenodigd in het schuttersgebouw voor een eenvoudige doch voedzame maaltijd terwijl buiten alles klaar stond voor het keizer- en jeugdkoning schieten.

Het dorpsplein was inmiddels ingericht tot beachvolleybal terrein met de nodige happie snappie tentjes, en ook de brandweer had haar demo-space gekregen.

(wordt vervolgd)

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*