Lente in Doornenburg opnei-j groot succes (2)

(vervolg) Rond 13:00 uur begonnen de eerste wedstrijden van het beachvolley.

6 Teams hadden zich opgegeven en voor de winnaar stond een prachtige beker te blinken in de zon. Sterverslaggever Piet gaf live commentaar op het verloop van de wedstrijd en wist spelers en publiek te motiveren, enthousiasmeren en natuurlijk te vermaken.

Uiteraard is een onafhankelijke scheidsrechter bij wedstrijden onontbeerlijk. Oud-Doornenburger Edmund Viergever had zich bereid gesteld om deze verantwoordelijke taak op zich te nemen en wist de wedstrijden ordelijk en wijs te leiden, terwijl vanuit de hoogwerker door publiek werd meegekeken.

Team “Friens” wist uiteindelijk de eerste plaats te bereiken en de teamleden ontvingen – naast een prachtige beker –  ook een ‘gouden’ medaille!

(wordt vervolgd)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*