Oranjecomité zoekt vrijwilligers Koningsdag

En dan nu een berichtje van ons Enige Echte Doornenburgse Oranjecomité!

** PERSBERICHT **

Op donderdag 27 april a.s. viert Doornenburg 10 jaar Koningsdag. Vanaf 11.00 uur vinden op het plein voor het Schuttersgebouw tal van activiteiten plaats voor jong en oud. Het Oranjecomité is druk bezig met de voorbereidingen hiervoor.

Om op Koningsdag alles in goede banen te leiden zijn extra handen erg welkom! Het Oranjecomité is daarom op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen helpen bij de begeleiding van diverse attracties.

Denk hierbij aan het begeleiden van kinderen bij één van de vele spellen op het plein, het helpen bij het springkussen of het schminken van de kinderen. De vrijwilligers krijgen op Koningsdag uiteraard eten en drinken aangeboden en zij krijgen heel veel dank van alle kinderen en van het Oranjecomité.

Wil jij ons helpen met de begeleiding van de kinderspellen? Stuur een mail naar koningsdag@indoornenburg.nl of benader één van de leden van het Oranjecomité.

Meer info is te vinden op de fonkelnei-jje website van het oranjecomité:  www.indoornenburg.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*