Voorjaarskriebels in fort Pááándere

Fort Pannerden en de voorjaarskriebels Van Paashaas, vliegtuig , speciale speurtocht, poffertjes, suikerspinnen, terras tot opening fortenseizoen!

Hiephoi!

Het zonnetje schijnt en meteen is iedereen het slechte weer van vorige week vergeten en verschijnen overal de voorjaarskriebels. Ook in fort Pááándere hebben ze jeuk, dus lees het PERSBERICHT en breng ze een bezoekje!

 

** PERSBERICHT **

 

Het is weer lente! Het gonst, bloeit en kwettert overal!
Fort Pannerden maakt zich op voor aantrekkelijke activiteiten voor jong en oud in voorjaarsferen! En waar kan je de lente beter beleven dan in de Klompenwaard rond en op het monumentale fort!?

Extra programma van 8 april tot 22 april:
Op Paaszaterdag (8 april) en Paasmaandag (10 april) komt de Paashaas op bezoek speciaal voor de kinderen! Eitjes en kleurplaten maken het feest compleet!
Deze hele periode is er een speciale voorjaarsspeurtocht waarbij jong en oud van alles ontdekken over de dieren die in en rond het fort leven en geleefd hebben.

Op zondag 16 april vliegt er, bij mooi weer, tussen 13.00 en 13.15 uur een vliegtuig boven het fort. Het mooiste uitzicht heb je vanaf het dakterras! Onder het genot van poffertjes of een suikerspin wordt dit een bijzondere ervaring. We vieren dan ook de opening van het fortenseizoen.

Openingstijden
Vanaf april is het fort behalve in de weekenden ook geopend op de woensdagen van 11.00-17.00 uur. Meer info over openingstijden en tickets voor Fort Pannerden is te vinden op onze website.
Met de Museumkaart is de toegang gratis.

Méér info? Staat HIERO!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*