“Lingewaard Doet” schenkt Kijkruit

Afgelopen weekend werd aan de buitenmuur van het schuttersgebouw een informatiepaneel bevestigd.

Initiatiefnemer Remie Aleven vroeg vorig jaar via de actie “Lingewaard Doet” financiële hulp voor het project “Kijkruit in Doornenburg”  en scoorde! Het paneel werd dankzij de financiële hulp van sponsors goedgekeurd, netjes op maat geproduceerd en afgeleverd in de Kerkstraat.

Want wat is nu de bedoeling van dit project?

We gaan èkkes schooljuffen: “Het project Kijkruit bij het dorpsplein van Doornenburg is het realiseren van een Kijkruit om het dorpsplein meer aan te kleden. De Kijkruit zal bevestigd worden aan de buitenmuur van het gebouw van de Schutterij. De Kijkruit kan gebruikt worden voor het periodiek presenteren van verenigingen en kunst- cultuurorganisaties van het dorp Doornenburg, zoals Schutterij, Harmonie, Historische Kring, Blauwe Huukske etc etc. Op die manier kunnen bewoners, recreanten en derden kennis nemen van activiteiten, evenementen, uitvoeringen etc. etc. van Doornenburg. Na realisatie zullen vrijwilligers het beheer en onderhoud doen“.

Opnei-j een initiatief waarmee het dorp wordt verrijkt. Prima actie, Remie!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*