Inloopmiddag Energieloket in Doornenburg vrijdag 17 maart

Een  berichtje van de werkgroep Doornenburg, dames en heren!

Want op vrijdag 17 maart aanstaande houdt het Energieloket Lingewaard in samenwerking met Werkgroep Doornenburg van 14.30 uur tot 16.30 uur een inloopmiddag in het Ontmoetingscentrum, Kerkstraat 3 in Doornenburg.

“Kom langs voor advies, informatie en voorlichting over energiebesparing en het verduurzamen van je woning. Je kan er enkele energiebesparende producten zien en informatiefolders krijgen. Voor een uitgebreider energieadvies kan men bij het loket een afspraak maken voor een kosteloos advies–op–maatgesprek met een adviseur”, aldus het persbericht.

Verhinderd? Geen tijd? Veel informatie staat ook op www.energieloketlingewaard.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*