“Es geht los” tijdens “Ein Atemlose Abend” met harmonie St. Caecilia

** PERSBERICHT **

Na een intensieve periode van voorbereiding is het orkest van harmonie St. Caecilia Doornenburg klaar voor een nieuw spektakelstuk met de titel “Ein Atemlose Abend”.

Dit optreden vindt plaats op zaterdag 18 maart in het Schuttersgebouw in Doornenburg. Er zal een afwisselend programma worden voorgeschoteld met veel hoogstandjes zowel muzikaal als vocaal, dit alles in stijl van een Duits Oktoberfest.

Na maanden van muzikale voorbereiding vond afgelopen week de succesvolle afstemming met vocaliste Marloez Atemlos plaats. Wij kunnen verklappen dat de Helene Fisher nummers en het uitstapje naar een nummer van Davina Michelle “Het duurt te lang” indrukwekkend zijn en zeker in de smaak zullen vallen.

Het optreden van orkest en Marloez is zonder pauze en zal circa anderhalf uur duren waarbij de presentatie in handen is van Rick Bouwman. Daarna is er volop gelegenheid na te genieten tijdens de after-party met DJ’s “der Peter und der Jacob”.

Speciaal voor deze Duitse avond zijn onder andere Flammkuchen en Bratwurst verkrijgbaar dit alles verzorgt door pizzabakker Hans.

Samenvattend een “adembenemende” avond voor alle leeftijdsgroepen, een avond die u dus niet mag missen.

Kaarten voor “Ein Atemlose Abend “ op 18 maart a.s. zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Ontmoetingscentrum Doornenburg, Bakkerij van Kol of via atemlos@harmoniedoornenburg.nl, de kosten bedragen € 7,50.

Kaarten zijn ook te koop aan de kassa van het Schuttersgebouw. De zaal is open vanaf 19.00 uur en het programma begint om 20.00 uur.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*