Harmonie houdt de adem in

Dinsdagavond is de vaste repetitie avond van prachtharmonie St. Caecilia uit Doornenburg.

In het Ontmoetingscentrum wordt dan de grote zaal bezet door de leden van het harmonieorkest. Tientallen stoelen en instrumenten staan opgesteld, allemaal met het snuutje richting dirigent Emile Stoffels die ervoor mag zorgen dat alles netjes verloopt. 

Afgelopen dinsdag was Marloez Atemlos te gast bij de repetitie. De zangeres is volgende week bij de harmonie hoofdact tijdens het concert “Ein Atemlose Abend” in het schuttersgebouw, waar het zangwonder wordt begeleid door de harmonie.

Dinsdag werd de doorloop gespeeld van de concertavond en natuurlijk mocht Marloez niet ontbreken. Via infiltranten en een kjèlje met lange regenjas, hoge kraag en gleufhoed achter de kerk kregen we gelukkig beeldmateriaal van de repetitie avond, die we u niet willen onthouden.

FILMPJE! (als je tenminste klikt op onderstaande Marloez)

 

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*