Durpscontactpersonen Geert en Eveline nemen afscheid

Tijdens een méér dan gezellige bijeenkomst in “Herberg de Doornenburg” hebben onze twee dorpscontactpersonen Geert Claassen en Eveline Claassen na negen jaar definitief afscheid genomen.

De twee kanjers, die in die negen jaar zo’n bietje alle durpse verenigingen, stichtingen en organisaties wel hebben gesproken – stoppen ermee en hebben het spreekwoordelijke stokje overgedragen aan Patrick Visch en Tiny Peters.

Onder het genot van al het goeds dat de Herberg te bieden heeft, zijn door verschillende aanwezigen mooie woorden gesproken waaruit nog eens duidelijk werd hoe veel Geert en Eveline voor Doornenburg hebben betekend, en hoeveel werk ze hebben verricht.

Geert en Eveline waren de eerste dorpscontactpersonen (“DCP’ers”) die op initiatief van toenmalige wethouder Helga Witjes in de gemeente Lingewaard zijn geïnstalleerd. De wijze waarop zij de rol van DCP hebben ingevuld, geldt inmiddels als voorbeeld voor veel andere kernen. De energie en positiviteit die zij de afgelopen 9 jaar in de Doornenburgse samenleving hebben gestoken zal nog lang doorwerken.

Geert en Eveline: dank voor alles !

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*