Mitch Wismans gekozen tot Sportman van het Jaar

Doornenburger Mitch Wismans (18) is gisterenmiddag tijdens de nei-jjoarsreceptie van voetbalvereniging Jonge Kracht uit Huessen gekozen tot Sportman van het Jaar in Lingewaard.

Tijdens de receptie kreeg Mitch de Gouden Sportster 2022 opgespeld. Niet voor niets, want hij wordt beschouwd als een fonkelnei-je maar indrukwekkende triatlon speler die vorig jaar derde werd op het Nederlands Kampioenschap, daarna deel nam aan de Ironman in Dubai en zich daar kwalificeerde voor het WK in Utah (VS).

Mitch was één van de drie genomineerden. De overige twee kanshebbers waren het Heren 1-team van handbalvereniging Huissen, dat in 2022 kampioen werd en naar de landelijke tweede divisie promoveerde, en Fleur Kruysmulder (15) van Damvereniging VBI. Fleur werd in 2022 onder andere Nederlands kampioen bij de junioren.

Mitch… van harte gefeliciteerd!

bron foto’s: facebook/Ramon Wismans

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*