Laatste Eetcafé van 2022 in kerstsfeer

Vrijdag 16 december werd in het Ontmoetingscentrum het laatste eetcafé van 2022 georganiseerd. Dat werd sfeervol dineren in kerstsfeer!

** PERSBERICHT **

Afgelopen vrijdag organiseerde het Open Eetcafé in Doornenburg weer het jaarlijkse kerstdiner in het Ontmoetingscentrum voor  al hun gasten.

Na 3 jaar niet hebben gemogen werd er nu extra feestelijk uitgepakt met mooie zelfgemaakte kerstdecoratie en door de vrijwilligers  geborduurde menu kaartjes. De koks hadden een heerlijk 5 gangen diner uitgezocht en bereid en  met hulp van  alle vrijwilligers die er door het jaar heen elke maand bij zijn om te helpen.

Er waren ongeveer 55 gasten die deze middag konden genieten van dit geslaagde  kerstdiner , er werd een kerstgedachte voorgedragen ,en de   Kerstman kwam nog even  met een kleine attentie voor de gasten.  

We kunnen met z’n allen terug kijken op een zeer geslaagde middag en willen dé Smaakcateraar nog  bedanken voor het lenen van de kleine stoofpotjes om het stoofvlees in te serveren en Geert Wissing voor de zelfgemaakte  stoofperen .

Namens het eetcafé Doornenburg en alle vrijwilligers wensen we U allen hele fijne dagen en op naar een smaakvol  2023!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*