Wie volgen carnavalssetje prins Geert en prinses Toos op?

En dan nu een berichtje van de stichting Ouderen Doornenburg!

Want op dinsdag 21 februari gaat in het Ontmoetingscentrum van Doornenburg weer de jaarlijkse Carnavalsmatinee voor senioren plaatsvinden!

Een feest voor jonge en oudere senioren met gratis toegang en voor iedere bezoeker een gratis kopje koffie en een eerste drankje! De Muziek, de dans, de Nieuwe Prinses en Prins, de bezoekers en natuurlijk de organisatoren doen er alles aan om er samen met jullie een topmiddag van te maken. Iedereen is welkom. Neem vrienden en vriendinnen mee”, aldus de organisatie. 

Naast gezelligheid en muziek van huisband “Eigereid” is er een dansoptreden van “Mixed Moves”, en worden de opvolgers bekend gemaakt van Prinses Toos “De Vruutert” en Prins Geert “De Stuuk Mar Deur” .

Het feest begint om 13:30 uur en duurt tot ca. 16:30 uur.

Meer weten? Voor info kunt u terecht bij Bud Joosten (tel 06-30069770), Hans Gerdsen (tel 0481-424560) of Johan Tolkamp (tel. 06-10995095).

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*