Kerstmis bij de Merlijntjes

In héél Doornenburg zie je – als je ’s avonds door het durp rijdt – steeds meer kleine lichtjes verschijnen voor de ramen en in tuinen.

Ook bij de Merlijntjes aan de Clara van Delwigstraat is het al volop Kerst. Afgelopen week stond alles in het teken van kerstmis.

Zo hebben bewoners kerststukjes gemaakt met hulp van Puck Kuster en een aantal vrijwilligers. Het personeel bezocht Tuincentrum de Pas en kwam – vooral dankzij Sabine – met een prachtig kerststuk weer naar huis. En later in de week vierden bewoners en vrijwilligers alvast kerstmis met een vrijwilligerskerstdiner.

“Vrijwilligers zijn de lichtpuntjes op aarde en voor Merlijn van onschatbare waarde!“, aldus Ellie en Hans van den Brink van Zorgvoorziening de Merlijn. En daarmee zetten de Merlijntjes de laatste week vóór kerstmis in.

bron foto’s: facebook Merlijntjes

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*