Laatste ridderzaalconcert 2022 met Oekraïns sausje

Kasteel Doornenburg organiseert voor de laatste keer in 2022 een ridderzaalconcert.
Op zondag 18 december 2022 treden Tetiana Bielikova en Dmytro Udovychenko op in de oude, statige zaal van de toeristentrekkerT van Lingewaard.
En wie zijn dat dan wel? We gaan èkkes schooljuffen: “Tetiana Bielikova op piano en Dmytro Udovychenko op viool vormen een duo; zowel als paar maar ook muzikaal. Al op 5-jarige leeftijd zijn ze begonnen met lessen bij muzikale grootheden. Ondanks hun jonge leeftijd (geboren in 1996 en 1999) hebben zij al vele malen op hoog niveau gepresteerd en prijzen gewonnen.
Ze zullen een zeer romantisch programma presenteren in de sfeervolle zaal van kasteel Doornenburg. Als Oekraïners zijn zij emotioneel zeer betrokken bij alle gebeurtenissen in hun vaderland en ze zullen dat bij Schubert, Brahms en Grieg laten blijken. Technisch en met passie zullen zij u in het spel meenemen over golven van noten en u deelgenoot maken van hun emoties“.
Het concert begint om 16:30 uur, tickets zijn in de voorverkoop HIERO verkrijgbaar.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*