Morgen oud papier inzameling

Voor de allerlaatste keer in 2022 wordt morgen het oud papier ingezameld.

De straffe kjèljes en djènjes van prachtharmonie St. Caecilia trotseren dan kou, gladheid, weer en wiend en struinen de staten af en volgen het dievenspoor op zoek naar deuze, kratten en pakketjes met oud papier.

Kranten, tijdschriften, verpakkingen… maakt allemaal niet uit want alles van papier is welkom bij de vereniging die van de opbrengst de kosten kan betalen voor de jeugdopleiding en het onderhoud van het instrumentarium.

Kortom… geeft ruim en zet de verpakkingen van Sinterklaas maar aan de straat.

Maar wees op tijd want ze zijn er traditiegetrouw weer vroeg bij: vanaf 8:30 uur! De kouwe boefjes!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*