‘Tempel of Boem! concerten zetten nieuwe standaard (2)

(vervolg) Met het optreden van accordeonvirtuoos Rik Cornelissen en de bloazerTs was het eerste deel van de avond nog niet voorbij.

Rockzanger Jos Janssen (Midnight Flake, Rosco P.) was teruggekomen naar zijn geboortegrond en bracht nieuw leven in de oude Santana-hit ‘She’s Not There’  met medewerking van de slagwerkgroep en sologitaristen Peter van Megen en Mart Leijser. De rauwe, ongepolijste stem van Jos paste perfect in dit nummer en de sologitaristen maakten dat de ‘Santana-versie’ toch wel verbleekte bij dit gitaargeweld.

Het nummer ‘Conductimetric‘ sloot het eerste deel van de concertavond af. Een ingewikkeld slagwerknummer waarbij gebruik werd gemaakt van drie (3!!) professionele drumstellen, gespeeld door Nick Traa, Marcel ‘dn Knui’ Knuiman en Wouter Derks.

De uitvoering liet zien dat de heren afgelopen tijd beslist niet stil hadden gezeten want alle drie vroegen ze het uiterste van de drumkits en lieten de aanwezigen precies zien waarom de Slagwerkgroep in 2017 wereldkampioen is geworden! De talenten lieten na afloop een rokend drumstel achter en een laaiend enthousiast publiek dat de pauze wel kon gebruiken om alles te verwerken.

(Wordt vervolgd)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*