Merlijntjes vieren dierendag

De krasse oudjes van de Clara van Delwigstraat – de Merlijntjes – zijn gek op dieren.

Vandaar dat het gezelschap afgelopen week op geheel eigen wijze dierendag vierden. Want op dinsdag 4 oktober – Nationale Dierendag – vertrokken de senioren richting het Èrnemse voor een bezoekje aan stadsboerderij de Korenmaat. Een werkgelegenheidsproject voor mensen met een beperking die nog niet toe zijn aan een ‘echte’ baan.

Onder begeleiding van een aantal personeelsleden en vrijwilligers van de Merlijn brachten de ouwere jongeren van Doornenburg een gezellig dagje door op de stadsboerderij en keken naar alle dieren die er rondliepen. 

Natuurlijk was er ook tijd voor happie snappie, waarna de club weer richting Doornenburg vertrok. Een gezellig dagje uit, met dank aan de Merlijn en haar vrijwilligers!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*