Dagopvang Merlijn heeft plaats voor nieuwe bezoekers

** PERSBERICHT **

 

Momenteel hebben we plaatsen vrij bij de dagopvang bij Zorgvoorziening Merlijn.

Wij bieden dagopvang op maandag, dinsdag en donderdag. De activiteiten die we aanbieden zijn zeer divers; Geheugentraining, Bewegen voor ouderen, Wandelen, fietsen op de Duofiets, Bingo, Koersbal, Bloemschikken, Knutselen, Kookactiviteit etc. Op deze dagen is er naast het standaard personeel ook een vrijwilliger en activiteitenbegeleider aanwezig.

De dagopvang is bedoeld voor senioren die behoefte hebben aan een zinvolle dag invulling, structuur in de week, sociale contacten en het behouden van aanwezige functies om zolang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen.

Mocht je belangstelling hebben, neem dan contact met Merlijn op. Dit kan telefonisch: 06-82693177 of per mail: info@zorgvoorzieningmerlijn.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*