NL DOET het weer in 2022

En dan nu een oproep voor vrijwilligers!

Want de Merlijntjes willen graag meedoen met NL DOET. Hét jaarlijkse vrijwilligersevenement dat door het Oranjefonds wordt georganiseerd en waarbij de handen uit de mouwen wordt gestoken om kleine klusjes uit te voeren.

De Merlijntjes formuleerden het als volgt: “Op 11 en 12 maart is het weer NL Doet. Wij zoeken nog vrijwilligers voor vrijdag 11 maart. Tussen en 10.00 en 15.00 uur willen we onderstaande activiteiten gaan doen. Je hoeft natuurlijk geen hele dag te komen, een paar uurtjes is ook al fijn! Voor koffie/thee en lunch wordt gezorgd. Aanmelden kan via de site van NL doet. Onze postcode is: 6686 AH in Doornenburg“.

Dussss…. wat let u? Opgeven als vrijwilliger kan HIERO. Daar staan trouwens nog méér durpse projecten waaraan u mee kunt doen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*