Tuschinski Trio speelt filmthema’s op ridderzaalconcert

Méér kasteelnei-js dat over de statige kantelen van het monumentale gebouw galmt!

Want op zondag 16 oktober treedt in het kader van de Ridderzaalconcerten op het Tuschinski Trio.

Het Tuschinski Trio bestaat sinds 2006 en heeft als gezamenlijke passie dat zij graag mooie en pakkende muziek spelen, soms in aparte zetting. Zij hebben hiervoor als onuitputtelijke bron de filmmuziek gevonden. Het concertprogramma “An Unexpected Journey” is een prachtige verzameling ‘nieuwe en oude’ filmcomponisten; van Bizet (Habanera) en Verdi (Parigi o Cara), tot Badelt (Pirates of the Caribbean) en Rota (Parla Più Piano). Gecombineerd met filmthema’s uit bijvoorbeeld The Godfather, Les Miserables, Westside Story en The Hobbit, vormen deze meesterwerkjes perfecte combinaties van populaire film thema’s en in films vertegenwoordigde klassieke werken!”, aldus het persbericht.

 

Het Tuschinski Trio bestaat uit Josje Goudswaard (piano), Camilla van der Kooij (viool) en Lisette Emmink (sopraan)

SHOWTIME 16 oktober 16:30 uur in de Ridderzaal. Tickets reserveren kan HIERO
Enne… U gaat met uw ticket naar de kassa in de kasteelwinkel. Daar krijgt u uw toegangsbewijs voor het concert in de ridderzaal.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*