Aanmelden koningsschot kan nog tot en met maandag

En dan nu nog èkkes een oproep van het bestuur van de schutterij!

Want aanmelding voor het schutterkoningsschap is voortaan eerder dan vroegâh. Uiterlijk aanstaande maandag 15 augustus om 23:59 uur kunnen kandidaten zich schriftelijk melden bij de president van de schutterij Martijn Claassen, van Heekstraat 46. Per email kan dat trouwens ook via president@schutterijdoornenburg.nl

Tot en met vorig jaar konden kandidaten zich uiterlijk woensdag vóór de kermis melden. Ervaringen uit het verleden bij kandidaten leerde echter dat dat wel érrug kort voor de festiviteiten was. Organisatorisch was dat heel vaak een bron van stress. 

Vandaar dat het bestuur begin dit jaar besloot om de aanmeldtermijn een  maandje langer te maken.

Dusss…. zin om opvolger van Marcellino Kummeling te worden en daarmee schutterskoning van Doornenburg? Aarzel dan niet en geef je op bij de president! 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*