Buurtconcert Duusterestroat op 12 juli

Nei-js van onze muziekmakerTs van Doornenburg!!

Het instrumentenfonds van Harmonie St. Caecilia organiseert samen met Harmonie St. Caecilia een buurtconcert.

Dit buurtconcert wordt speciaal georganiseerd voor de bewoners van deze buurt als dank voor de vele giften die wij van jullie hebben mogen ontvangen door middel van de verjaardagszakjes die de leden van de harmonie bij de jarige in ontvangst mogen nemen.

Dit zomeravondbuurtconcert zal plaats vinden op dinsdagavond 12 Juli om 19.00 uur bij Willy en Dominique Hendriks, Duisterestraat 21 in Doornenburg. Wij hopen jullie daar in grote getale te mogen begroeten, zodat wij met een muzikale groet iets voor jullie terug kunnen doen.

Natuurlijk zijn ook alle andere belangstellenden van harte welkom om dit concert bij te wonen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*