Auke Eshuis met steelband Panoleum komt naar Doornenburg

Zaterdag 9 juli 2022 treed Auke Eshuis samen met zijn steelband Panoleum op in Doornenburg tijdens The Masked Singer – Summer Edition.

Het muzikale evenement wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd door harmonie St. Caecilia. Tijdens dit zomers getinte concert treden vier gemaskerde zangers (m/v) op, waarbij twee jury’s samen met het publiek moeten uitvinden om welke bekende Doornenburgers het gaat.

Om geheel in zomerse sferen te komen zal steelband Panoleum voorafgaand aan het concert en tijdens de pauze een optreden verzorgen. Muzikaal leider van deze band – Auke Eshuis – zal tijdens het hoofdprogramma ook enkele keren optreden samen met de harmonie.

Èkkes schooljuffen over Auke? “Na zijn opleiding op het conservatorium kwam Eshuis voor het eerst in aanraking met de steeldrums bij de steelband van de korps mariniers. Gedurende 14 jaar maakte Auke deel uit van dit unieke ensemble waarvan de laatste 6 jaren als muzikaal leider. Met deze steelband speelde Eshuis op vele podia in binnen en buitenland en ging regelmatig
op tournee in het Caribisch gebied. Ook verzorgde de Steelband jaarlijks de muziek op de barbecue van de Tweede Kamer en was te gast op het galadiner ter gelegenheid van het huwelijk van prins Willem Alexander en prinses Maxima in de Ridderzaal”, aldus de PR afdeling van de muziekvereniging.

Entreekaarten kosten € 12,50 per stuk en zijn te koop bij Spar Witjes, het Ontmoetingscentrum en online via concert@harmoniedoornenburg.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*