Ridderzaalconcert met Unheard Music Concepts

Op zondag 27 maart 2022 vindt er in de ridderzaal van kasteel Doornenburg het concert plaats van Unheard Music Concepts.

Een spannende ongewone combinatie: de pianist die klassieke en moderne compositie studeerde, de saxofoon en klarinetspeler die van het spelen in een band, via Oost-Europese muziek belandde in de wereld van jazz, en de contrabassist die zijn oorsprong heeft in de experimentele minimal popmuziek“, zo opent de flyer de toelichting op dit bijzondere concert.

Zij musiceren al sinds hun tienerjaren samen en dat hoor en voel je als je luistert naar de muziek die regelrecht je hart binnenkomt. Hun omschrijving, een mix van jazz, klassiek en minimal music doet het trio tekort. Je wordt meegenomen in een wereld waarin alles mogelijk is, je dromen, je fantasieën krijgen kleur”, aldus de culturele commissie van kasteel Doornenburg.

Het concert vindt dus plaats op zondag 27 maart 2022, aanvang 16.30 en de entreeprijs bedraagt €17,50

Tickets bestellen kan HIERO.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*