Kerst op Fort Paáándere

** PERSBERICHT **

Ook nu, tijdens deze corona-tijd kunt u naar Fort Pannerden.

Wij zijn geopend tijdens de kerstvakantie en in de weekenden. Voor de feestmaand is het fort vanaf half december geheel in kerstsfeer aangekleed. Denk aan honderden lampjes, kerstbomen en mooie sterren. En wat is er mooier dan zo’n oud fort, aangekleed in kerstsfeer? Bij deze warme sfeer hoort natuurlijk lekkere glühwein en kerststol, beiden alléén op 19 december verkrijgbaar.

Tentoonstelling
De expositie ‘Vlucht en strijd’ van de Historische Kring Doornenburg is ook tijdens de kerstvakantie nog te zien. Er zijn foto’s en filmbeelden te zien die een beeld geven van de oorlog en de bevrijding van Doornenburg. Een belangrijk onderdeel van deze expositie is het thema vlucht. In 1944 moesten de inwoners uit de regio vluchten vanwege de naderende strijd tussen de geallieerden en de Duitsers. Iedereen werd geëvacueerd. Wilt u meer weten? De expositie is er nog tot half januari.

Het nieuwe jaar inblazen
Het is ondertussen een traditie op Fort Pannerden, het nieuwe jaar beginnen we met midwinterhoornblazers. Op zondag 2 januari, vanaf half 2 zal de midwinterhoorn op verschillende plaatsen in, op en rondom het fort te horen zijn. Een goed begin van 2022.

Aangepast openingstijden
Het fort is alle weekenden te bezoeken tussen 11.00 en 17.00. Op 25 en 26 december is het fort gesloten, vanaf dinsdag 28 december tot en met zondag 9 januari staan we weer voor u klaar. Alleen op Nieuwjaarsdag en maandag 3 januari is Fort Pannerden gesloten.

Natuurlijk kunt u ook deze dagen kiezen uit ons reguliere aanbod met audiotours, kinderspeurtocht ‘Expeditie Pannerden’ en escaperoom-spel ‘Elements’. We raden u aan om uw toegangskaarten vooraf te reserveren via onze website. Kijk voor meer informatie en onze meest actuele coronamaatregelen op www.fortpannerden.eu.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*