Een schouderklopje voor alle vrijwilligers in Lingewaard!

Gisteren, 7 december was het de nationale dag van de vrijwilliger.

De dag stond in het teken van alle mensen die zich belangeloos hebben ingezet voor hun omgeving, vereniging en medemens. Ook in Lingewaard wordt door vrijwilligers een onmisbare bijdrage geleverd aan de samenleving. Daarvoor willen Gemeente Lingewaard, Stichting Welzijn Lingewaard en de Gentenarren hun grote waardering uitspreken.

Helaas is er door de aangescherpte coronamaatregelen dit jaar ook geen Vrijwilligers Gala mogelijk. Maar het spreekt voor zich dat we al deze helden niet zomaar kunnen vergeten. Daarom willen we elke vrijwilliger bedanken en een Coronaproof schouderklopje geven“, aldus de gemeente.

Wethouder Aart Slob van de gemeente Lingewaard stuurt geen briefje maar formuleert het zelf op social media. LuisterT allen!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*