Buufjes ‘de Berichten’ vieren 500e video

Onze vrinden uut Gendt van ‘de Berichten’ bereiken komende week de publicatie van hun 500e YouTube video.

Daarom wordt vanaf donderdag 18 november op het kanaal van deze Lingewaardse mediagigantjes een mix van de 500 video’s getoond. Een mix van video’s die ze in de afgelopen 8 jaar op YouTube hebben geplaatst.

Een veelzijdige afwisseling van Snertrit van de Angerse Oldtimer Club en Pumptrack Gendt tot en met Pronkzitting St. Jozef Gendt en de rommelmarkt in Doornenburg“, zo wordt gemeld in het persbericht. “De Berichten is er voor de regio. Met nieuws en informatie draagt zij er aan bij dat de inwoners goed geïnformeerd zijn over hun dorp en cultuur en zo volwaardig deel kunnen uitmaken van die samenleving. Speciaal voor senioren in Gendt, Doornenburg en Angeren en natuurlijk onze bakermat RijnWaal zorggroep Gendt“.

De vrijwilligers van ‘de Berichten’ werken wekelijks zich het schuum op de rug om inwoners van het uiterste huukske van de Betuwe te voorzien van lokaal nei-js. Daarom zetten we het setje even ient sunneke via onderstaande foto:

Staand: Harry Schaars, Marieke Berends, Frans Peters en Fred Reijers. Zittend: 2e rij: Roos van de Brink, Leida Joosten en Hemmy Pere. 1e rij: Theo Aarntzen en Wim Huting.

Abonneren op de video’s van de Berichten kan gratis via HIERO. De mix van alle 500 video’s is vanaf donderdag a.s. te zien via DAARO.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*