En dan nog èkkes dit…

Zaterdag 30 oktober krijgen we problemen in Doornenburg!

Een slechte oogst, mysterieuze sterfte, zwarte katten…dit kan maar 1 ding betekenen: Doornenburg heeft een heks!! Sinds de vloek van de druïden nemen de bewoners van Kasteel Doornenburg geen enkel risico meer, de heks moet worden gevonden!!”, zo lezen we in het persbericht van kasteel Doornenburg.

Dat kan maar één ding betekenen: het is HALLOWEEN! En het lijkt erop dat we tegen die tijd weer lekker ouderwets samen mogen griezelen in Doornenburgs’ oudste gebouw.

Of, zoals de PR-afdeling schrijft: “Treed binnen in Kasteel Doornenburg en hoor de laatste roddels, zie met eigen ogen wat de heks heeft aangericht, en hoop dat je geen argwaan wekt anders zul je het kasteel nooit meer verlaten.. Durf jij het aan…?”

Wél eerst èkkes tickets online kopen! (HIERO) én de datum vrijhouden natuurlijk! Het griezelfeestje (voor 12+) begint om 19:00 uur.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*