Wie is hier eng?

En dan een berichtje uit de Heerlijkheid!

Want de Speeltuinvereniging Hulhuizen zoekt enge figuranten. Blijkbaar wonen er in de Heerlijkheid te weinig engerds, want de oproep geldt voor héél Lingewaard en dan kieke ze èg nie alleen naar Bemmel en Huessen.

De vereniging wil namelijk op zaterdagavond 30 oktober van 18:30-20:00 uur een Halloween optocht organiseren door de donkere straten en paadjes van Hulleze. En dus zijn ze op zoek naar figuranten.

Enge figuranten die langs de route op stille plekjes ‘optreden’. In Halloween stijl dus, al moet gezegd worden dat het een kinderoptocht is en geen Orc-ish meet & greet.

De optocht start bij de speeltuin van Hulleze en loopt onder andere door de Munnikhofsestraat, Molenstraat en Doornenburgsestraat. Waarmee zo’n bietje meteen héél Hulleze wordt bediend.

Meemaken, bij zijn? Geef je dan per mail op via speeltuin@hulhuizen.nl en schrijf er meteen èkkes bij of je alleen bent of met een groep, wie je bent en vooral wat je uitbeeld. Want er is al genoeg waardevol cultureel goeds naar de kl*te gegaan de laatste jaren, zei Wim Sonneveld.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*