Fort Pááándere prolongeert Nacht van de Soldaat

** PERSBERICHT **

Velen kennen Fort Pannerden al als het grote gebouw van vijf verdiepingen en 124 lokalen.

Gelegen op de splitsing van Waal en Pannerdensch kanaal en verscholen onder een grote laag zand. Door de begroeiing is het zo één geheel met de prachtige natuur van de Klompenwaard. Binnen is nog veel van zijn historie terug te vinden en ook te beleven. Maar dat is meestal alleen overdag, in het volle licht.

Nu is het ook mogelijk om het soldatenleven te zien en beleven in een donker fort. Zo donker als het daar 150 jaar geleden kon zijn. In deze Nacht van de Soldaat kan men lopend door het verduisterde fort verschillende soldaten tegenkomen die bezig zijn met hun werk.

Daarnaast nog wat andere interessante figuren die allemaal onderdeel zijn van de fortgeschiedenis. Dat is natuurlijk een heel bijzondere beleving, vooral als je nagaat dat dit plaatsvindt tijdens de jaarlijkse Nacht van de Nacht maar ook de Nacht van de Geschiedenis.

Fort Pannerden kan daar natuurlijk niet in ontbreken. Dit alles kunt u beleven voor de speciale prijs van €7,50, museumkaart geldig. De Nacht van de Soldaat wordt gepresenteerd op zaterdag 30 oktober, vanaf 18.30 uur, tot ongeveer 22.00 uur. Uiteraard biedt Fort Pannerden vervoer aan naar het Fort vanaf de ingang van de Klompenwaard, een avondwandeling door de natuur van ongeveer 900 meter kan natuurlijk ook. In het donker ziet u vaak veel verschillende dieren de weg over schieten.

Let op! Om gebruik te kunnen maken van onze horeca binnen in het fort vragen wij om een corona-toegangsbewijs via een qr-code.

Meer informatie? Kijk op onze website, www.fortpannerden.eu.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*