Max Vitaal Sport activiteitengids ook in het OoCéé

**  PERSBERICHT **

Een activiteitengids voor alle ‘senioren’ (50+) van Lingewaard is onlangs door de Stichting Welzijn Lingewaard samengesteld.

Het boekwerk bevat een uitgebreid aanbod van wat er op beweeggebied te doen is. Zeer laagdrempelig kunnen senioren kennismaken met uiteenlopende activiteiten: wandelen, voetballen, yoga etc. Dankzij het boekje van Max Vitaal kunt u dit jaar vrijblijvend ontdekken welke beweegactiviteit bij u past.

Of u leert uw creatieve talenten samen met andere leeftijdsgenoten kennen? Een proefles bijwonen kan door vrijblijvend contact op te nemen met de deelnemende aanbieder.
Max Vitaal heeft alle mogelijke activiteiten binnen de gemeente in een boekje gebundeld, waardoor u niet zelf op zoek hoeft te gaan naar de legio mogelijkheden. U zal verrast worden door de aangeboden keuzes!

De sportcoach deelt de gids uit op:
• Doornenburg: vrijdag 5 november tussen 12.30 en 14.00 uur (Ontmoetingscentrum Doornenburg, Kerkstraat 3)
Vanaf 18 oktober zal de gids af te halen zijn in het ontmoetingscentrum! Op www.lingewaardinbeweging.nl/informatie vindt u de overige uitgiftepunten. Wees er wel snel bij want het is een pilot dus er is een beperkte oplage gedrukt.

Max Vitaal is een initiatief vanuit het Lingewaards Sportakkoord en tot stand gekomen door een samenwerking met Sportdorp Doornenburg, Stichting Ouderen Doornenburg en andere (beweeg) activiteitenaanbieders. Het project maakt het voor senioren mogelijk om meer dan 100 beweeg- en cultuuractiviteiten te ontdekken. Het aanbod uit de gids is het gehele jaar te bezoeken!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*