Olympia sport samen met blagen

Net als vorig jaar organiseert ook dit nei-je seizoen sportvereniging Olympia het ‘Sportdorp-uurtje’ voor ieniemienies.

Blagen vanaf 5 jaar worden aan de hand genomen om samen te gaan bewegen en sporten. De gym is op zaterdagmiddag van 12:00-13:00 uur en wordt – afhankelijk van het weer – gehouden in de gymzaal aan de Clara van Delwigstraat of op het sportveld bij GVA.

“We gaan weer veel hetzelfde doen, maar natuurlijk ook nieuwe, leuke dingen. Lijkt het je leuk om samen te sporten en te bewegen onder begeleiding, kom dan langs“, aldus de twee fonkelnei-jste begeleiders Merel en Fleur van Hilten. Je hoeft geen lid te zijn en meedoen is helemaal GRATIESJ-GRATIESJ-GRATIESJ. Bovendien is het sporten en bewegen niet meer wekelijks maar vanaf dit seizoen om de week.

Aanmelden kan via HIERO.  www.sportdorpdoornenburg.nl/sportdorp-uurtje

Het Sportdorp-uurtje wordt georganiseerd door sv Olympia en is mogelijk gemaakt door een externe sponsor vanuit sportdorp Doornenburg.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*