Schutterij zoekt nei-j toekomstpad en JIJ (m/v) kunt helpen!

Dat de boefjes van schutterij Gijsbrecht van Aemstel afgelopen tijd niet stil hebben gezeten bleek vandaag wel.

Vrijdagmorgen namelijk startte de regionale campagne ‘Wat Vind Jij Van Ons’.

De Doornenburgse schutterij kijkt naar de toekomst en wil haar rol in de durpse gemeenschap wat duidelijker neerzetten. Want er zijn geluiden om zaken te veranderen maar ook om alles hetzelfde te laten zoals dat al 230 jaar gaat.

Daarom is er door het bestuur een “2-ronden enquête” opgezet waarmee ALLE belangstellenden (dus ongeacht sexe, leeftijd of woonplaats) zijn of haar ideeën ANONIEM kunnen ventileren en mee kunnen denken over waaraan nu écht behoefte is in de schutterswereld van 2021.

De vereniging formuleerde het als volgt:


Hoe werkt het?
Met een online programma stellen we geheel anoniem vragen aan je. Via de media, post en socials geven wij een link door waarmee iedereen zijn ideeën en meningen door kan geven.

Het bestaat uit 2 ronden. We vragen je in ronde 1 om mee te denken over vier belangrijke thema’s. Na enige weken starten we ronde 2 en krijg je alle antwoorden en ideeën van anderen anoniem te zien. In deze tweede ronde vragen we je om je mening over de ideeën en meningen van anderen. Zo begrijpen wij beter welke ideeën en meningen er leven in Doornenburg over de schutterij. Let op: Na het invullen ontvang je een e-mail waarin je de registratie moet bevestigen om mee te kunnen doen aan ronde twee.

Wat willen we bereiken?
De ideeën voor de schutterij delen we met onze leden en gebruiken we om straks nieuwe statuten op te stellen, maar ook om onze organisatie, activiteiten en ondersteuning beter af te stemmen op wensen die er leven in Doornenburg.

We nodigen iedereen uit, leden & niet-leden, Doornenburgers & ‘buuttedurpsen’ om mee te doen!

 

De campagne kan alleen een succes worden als zoveel mogelijk mensen reageren.

Klik daarom HIERO en vul die enquête in. Die enquête is maar kort, je bent in enkele minuten klaar.

Nog niet zeker of je dit wel wilt doen? Lees de uitleg DAARO en laat je overtuigen. DOEN!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*