Fort Pááándere lééft tijdens de herfstvakantie!

Tijdens de herfstvakantie is er weer van alles te beleven op Fort Pannerden!

Vooral voor de jeugd! En daarom gaan we èkkes schooljuffen: “We zijn 6 dagen in de week geopend. En er is weer een gloednieuwe speurtocht voor de kinderen. Het hoogte punt is dit jaar de nacht van de soldaat op zaterdag 02-11-2024. Het is nog spectaculairder en grootser en is een beleving voor jong en oud. Vanaf 18:30 uur beleef je Fort Pannerden met zijn soldaten in het donker“, aldus het persbericht.

Datum en toegangsprijs
De Nacht van de Soldaat wordt gepresenteerd op zaterdag 2 november vanaf 18.30 tot ongeveer 21.30 u. Toegangsprijs: € 7,50 pp. Met de museumkaart is de toegang gratis en hoeft er niet gereserveerd te worden!
U kunt online uw tickets boeken: www.fortpannerden.eu. Wees er snel bij, want vol is vol!

Extra activiteiten tijdens herfstvakantie
Tijdens de herfstvakantie, van 19 oktober tot en met 3 november, is het fort alle dagen geopend, behalve op maandag. Speciaal voor de kinderen is er weer een speurtocht door het fort over de vier elementen: aarde, water, vuur en lucht.
Op de woensdagen kunnen bijzondere soldatenspelletjes worden gespeeld. En rond het fort kan de Vossenjacht worden gelopen.

Overig aanbod
Verder is er natuurlijk ook nog het fort zelf dat vorig jaar is verkozen tot Mooiste Fort van Nederland! Graag laten onze gidsen u alle details zien.
Liever zelf op pad? Neem de audiotour ‘Fortverhalen’ mee, doe de puzzeltocht ‘Expeditie Pannerden’ of speel het escaperoomspel ‘Elements’ (waar een toeslag voor geldt).
Een kanondemonstratie behoort ook tot de mogelijkheden.

Geniet van het uitzicht vanaf het dak en sluit de dag af in ons restaurant.

Zie voor meer informatie: www.fortpannerden.eu

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*