Slagwerk is ‘vet’ voor jong en oud in Doornenburg!

** PERSBERICHT **

De slagwerkafdeling van St.Caecilia Doornenburg is inmiddels uitgebreid met een nieuwe jeugdslagwerkroep, bestaande uit leerlingen die muziekles op slagwerkinstrumenten volgen.

Onlangs gaven deze leerlingen onder leiding van docent Arend-Jan van Straten een mini-concert en ook zullen zij komend seizoen vaker op het podium gaan staan tijdens de concerten in Doornenburg om ervaring op te doen. Met muziek van Michael Jackson en Toto en traditioneel slagwerk zorgt deze jeugd voor een ‘lekker vet’ repertoire en de optredens zijn al een lust voor het oog en oor!

Vanaf 7 september a.s. starten ook weer de wekelijkse slagwerklessen en kunnen nieuwe leerlingen door aantal proeflessen te volgens gaan proberen op drums, marimba (melodisch) en een heel groot assortiment aan percussie instrumenten. Natuurlijk ben je niet te oud om te leren en worden naast de jeugd ook liefhebbers of belangstellenden door de docent klaargestoomd voor het grote werk!

Geïnteresseerden die belangstelling hiervoor hebben kunnen contact opnemen met Theo Rutten, coördinator slagwerkopleidingen via e-mail: t.rutten2210@gmail.com of informatie lezen zien op de website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*