Harmonie concert ‘Wie speelt de Mol’ vervroegt aanvangstijd

Het harmonie concert ‘Wie speelt de Mol’ dat aanstaande zaterdag plaatsvindt in het Ontmoetingscentrum start eerder.

Door de plaatsing van het Nederlands voetbalelftal in de kwartfinale van de EK wordt de start van het concert een half uur vervroegd. Aanvangstijd is nu 19:30 uur, het concert is vóór de aanvang van de voetbalwedstrijd (21:00 uur) afgelopen.

Na het concert wordt het OoCéé omgetoverd tot voetbalcafé en kan gezamenlijk op een groot scherm gekeken worden naar de wedstrijd. Want samen kijken = samen genieten!

De entree voor het voetbalcafé is gratis dus diegenen die geen kaartje voor het concert hebben kunnen bemachtigen kunnen alsnog rond 21:00 uur meegenieten van het Nederlands elftal. Dresscode = Oranje (maar niet verplicht!)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*