Avondvierdaagse start dinsdag 11 juni

Juni is de maand van de sport.

Ook dit jaar organiseert Sportvereniging Olympia haar avondvierdaagse. En die start komende week al!

Vanaf dinsdag 11 juni is het iedere avond wandelen geblazen, voor jong en oud. De start is op het binnenplein van kasteel Doornenburg vanaf 18:00 uur. Tot 19:00 uur kan er gestart worden voor verschillende afstanden, nl. 2,5, 8, 7,5 en 10 km. Dé ideale avondtraining voor de ‘grote’ vierdaagse van Nimwège half juli.

Tijdens de laatste wandelavond worden de sportievelingen ingehaald door prachtharmonie St. Caecilia. Om 19:15 uur vertrekt het muzikale gezelschap met alle belangstellenden EN wandelaars richting kasteel waar de medaille of cijfer worden uitgereikt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*