Lovende reacties op eerste editie Cover By Knight

Het vrijdagavond gehouden Cover By Knight festival op kasteel Doornenburg is een groot succes gebleken.

Het aanwezige publiek was al vroeg richting kasteel vertrokken om niets van het spektakel te hoeven missen. Tijdens de avond werden in steeds wisselende samenstellingen een groot aantal muzieknummers gespeeld. Van openingsnummer ‘Hotel California’ tot Antoon’s ‘Vluchtstrook’ werd een breed oeuvre aan popmuziek voortgebracht van vroeger tot nu.

26 Veelal lokale musici, zangers en zangeressen wisten de sfeer er al vroeg in te krijgen. Lokale held Hugo Peeters (uut Gendt) zong zijn “Engelbewaarder” om vervolgens snel af te reizen naar het pleinfeest bij de buufjes die óók een feestje hadden georganiseerd.

Grote indruk maakte nieuwkomer de 17-jarige Dolce Beringer, die met haar ‘New Country-style’ een kippenvel gevende akoestische versie zong van de country klassieker ‘Jolene’. Dolce staat zaterdag tijdens het ‘grote’ Music by Knight festival opnieuw geprogrammeerd in één van de twee intieme Castle Sessions in de kelder van de hoofdburcht. De zeer beperkte kaarten hiervoor worden tijdens het festival aangeboden voor 2 consumptiemunten en op = op. (wordt vervolgd)

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*