Cover by Knight 2024 (2)

(vervolg) Onder de lokale musici en zangerTs waren tijdens Cover By Knight onder andere Thea van Duren, Gudo Peters, Peter van Megen, Hans Cornelissen, Frederique Cornelissen, Patrick Jansen en Peter Kaak aanwezig.

Tussen de vele artiesten stond ook de 9-jarige Jelle op het podium. De talentvolle gitarist volgt pas een half jaar gitaarles maar wist zich toch staande te houden tussen alle ‘vakbroeders en – zusters’. 

Presentator Joep van Weert praatte vakkundig de nummers aan elkaar tot aan de Grand Finale, waarbij alle 26 artiesten samen Neil Young’ ‘Rockin’ in the Free World‘ ten uitvoer brachten. Maar dat was nog niet alles, want het sluitstuk van de avond bestond uit een optreden van Alides Hidding, bekend van de 80-s superband the Time Bandits.

Op onnavolgbare wijze zong Alides zijn oude hits als ‘Endless Road’, ‘Live it up’ en “Listen to the Man with the Golden Voice’, maar ook een Temptations klassieker als ‘Papa was a Rollin’ Stone’ kwam voorbij.

Een afwisselende en kwalitatief hoogstaande muzikale avond op het binnenplein van kasteel Doornenburg! Benieuwd of ‘Music By Knight’ met popgiganten als Tim Akkerman, Blanks en Cool Quest dit zaterdagavond kunnen overtreffen!

Meemaken? Bij zijn? Er zijn nog tickets HIERO

 

 

 

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*