Heb jij al kaartjes?

Over een slordige twee weken staat kasteel Doornenburg opzekoppie!

Want dan vindt het tweedaagse evenement “Music by Knight 2024” plaats. Twee avonden lang supergoeie muziek in het lommerrijke Doornenburg met lokale en landelijk bekende artiesten zoals Blanks, Tim Akkerman, the Cool Quest en de rockband Sunken Lands! De bekende Funk Trunk zorgt voor je verzoekplaatjes in de pauzes maar alleen vanaf vinyl!

De kaartverkoop is al gestart maar als je aanwezig wilt zijn bij dit unieke evenement boek dan snel je tickets via HIERO. (zolang de voorraad strekt!)

En als je beide avonden wilt genieten van muziek, happie snappie en zéér aangenaam gezelschap boek dan meteen het passe-partout: een combi ticket! Dan kun je bijna overnachten op het binnenplein van het kasteel!

Roep je familie, vrienden en vriendinnen bij elkaar en geniet van (hopelijk) zon, muziek en elkaar! En van Music By Knight 2024!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*