Doornenburgse Kasteelfair 4 en 5 mei 2024

Bericht van een vrindje!

Op 4 en 5 mei a.s. ben je van harte welkom op Doornenburgse Kasteelfair op de Voorburcht van Kasteel Doornenburg.

Met het historische Kasteel op de achtergrond krijgt de fair een sfeer die het op zijn zachtst gezegd wel heel bijzonder maakt. Tal van standhouders zullen u verrassen met de mooiste schatten en vondsten uit vroegere tijden.
Op het gemoedelijke terras van De Herberg is het goed toeven. U kunt genieten van heerlijke lunchgerechten, een smaakvol (speciaal) biertje/wijntje met lekkere hapjes en/of vers gezette koffie of thee met wat lekkers.

Kasteel Doornenburg is een echt familiekasteel waar men heerlijk een dagje met de familie en kinderen kan vertoeven. Het kasteel is natuurlijk ook bekend van de televisieserie Floris uit de jaren ’60. Wie van de iets oudere bezoekers is nu niet groot geworden met deze nostalgische serie?

Tijdens de Fair is het ook mogelijk om het kasteel te bezoeken. Hiervoor is reserveren gewenst. Dit kan via de website www.kasteeldoornenburg.nl

Openingstijden
zaterdag 4 mei 10.00 – 16.30 uur
zondag 5 mei 10.00 – 16.30 uur

Entree € 5,- , kinderen t/m 12 jaar gratis, parkeren gratis

Adres
Kasteel Doornenburg
Kerkstraat 27
6686 BS Doornenburg

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*