Sponsorloop ‘Doornick’ voor Ghana project

** PERSBERICHT **

Op 26 maart organiseren we op IKC De Doornick weer een sponsorloop.

De opbrengst van deze sponsorloop zal gaan naar de herbouw van een school in Saforo in Ghana. Het gebouw was al vrij oud, wat voor steeds meer problemen zorgde. Vier jaar geleden zijn bij een hevige storm enkele muren ingestort en is het dak eraf gewaaid.

De staat van de school is nu zo slecht dat renovatie niet meer mogelijk is. En toch wordt er nog steeds lesgegeven. Er is dringend geld nodig voor nieuwbouw: help jij mee om voor ca. 230 kinderen een fatsoenlijk schoolgebouw neer te kunnen zetten?

Hoe werkt de sponsorloop?
Tussen 15 en 25 maart gaan de kinderen op zoek naar sponsoren, die een vast bedrag of een bedrag per gelopen rondje kunnen sponsoren. De kinderen proberen op 26 maart zoveel mogelijk kilometers af te leggen. Start en finish zijn bij de poort van IKC De Doornick. De kinderen lopen van 13.15 tot 14.00 uur. U bent van harte welkom om de kinderen te komen aanmoedigen!

Speciale gebakactie!
Om de sponsorloop en het goede doel in Doornenburg extra onder de aandacht te brengen, biedt IKC De Doornick in samenwerking met bakkerij Van Kol speciaal voor deze gelegenheid ‘baksteentjes’ (petit fours) aan. Deze zijn te bestellen door voor 24 maart een e-mail te sturen aan ordedoornick@delinge.nl, met vermelding van het gewenste aantal en naam.
De gebakjes kosten €2,25 per stuk en de opbrengst zal ten goede komen aan herbouw van de school in Saforo in Ghana.

Bestellingen kunnen betaald en afgehaald worden bij bakkerij Van Kol op 25, 26 en 27 maart.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*