Ridderzaalconcert met Ensemble Triptyque

Zondag 17 maart 2024 vindt het volgende ridderzaalconcert plaats in kasteel Doornenburg. Ditmaal speelt Ensemble Triptyque  in de statige ridderzaal.

Ensemble Triptyque brengt een origineel en gevarieerd programma waarbij de klanken van harp, fluit en cello samensmelten in mooie melodieën.

Zo spelen zij onder andere muziek van de componisten Glinka, Ibert, Debussy, Foote en Piazolla. Thema’s als liefde, kindertijd, en natuur worden tot klank gebracht. Tijdens het concert zullen Merle van der Lijke-harp(19), Sarah van der Lijke-fluit(17) en Fama Koning-cello(18) alle stukken die zij gaan spelen verder toelichten.

Wat hen bindt is dat zij alle drie mochten soleren op het Kinderprinsengrachtconcert, laureaten zijn van verschillende klassieke muziekconcoursen en als jonge held van Paul te gast waren bij Podium Witteman.


De zaal gaat open om 10:30 uur, SHOWTIME om 11:00 uur.
Ticketverkoop: klik HIER

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*