Ideeën voor kermismuziek? Laat je horen!

Schutterij Gijsbrecht van Aemstel heeft onlangs haar jaarprogramma gepresenteerd.

En het wordt een jaar vol met activiteiten voor jong en oud. HIERO staat het jaaroverzicht. En dat niet alleen. Want de vereniging doet een oproep om als voorbereiding op de jaarlijkse kermis mee te doen met de samenstelling van favoriete kermisnummers.

“Heb je een favoriet (kermis)nummer en wil je die tijdens de Doornenburgse 4 dolle dagen in september horen? Stuur dan jouw favoriete kermisnummer(s) in! Doe dat vóór 29 maart 2024 en stuur jouw inzending (max. 10 nummers) naar kermismuziek@schutterijdoornenburg.nl. Van alle inzendingen maken wij een top 10 lijst die tijdens de kermis door onze band ‘At Your Service’ wordt gespeeld. Op deze manier maken we er samen een nog een mooiere kermis van“, zo laat de organisatie weten.

Dusss…. meedenken met muziek en kermisfeesten? Reageer dan via bovenstaand emailadres en laat je horen!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*