Piramide aan de Waal start fonkelnei-j seizoen

Midden in de Heerlijkheid Hulleze ligt de Piramide.

Piramide aan de Waal is de volledige naam waar Els en Stefan een breed spectrum aan diensten aanbieden. 

Zelf zeggen ze het volgende over ‘hun piramide’: “Een plek waar mensen samenkomen, de verbinding voelen met elkaar, en je jezelf kan ontwikkelen: dat is wat wij, Els en Stefan wilden creëren in de Piramide. Als kleine jongen was Stefan al gefascineerd door de Piramides uit het oude Egypte. Het werd zijn droom om eigenhandig een piramide te bouwen. Toen wij ruim 30 jaar geleden het landgoed kochten, besloten wij om dit plan werkelijkheid te maken. Met veel liefde en vakmanschap heeft Stefan de piramide gebouwd. Eerst nog zonder specifieke bestemming, maar al snel deed de Piramide dienst als een centrum voor bewustwording, yoga, concerten en opleidingen.”

Met een compleet vernieuwde website opent de Piramide haar activiteitenprogramma voor 2024. Een eerste deel staat hieronder.

Interesse? Neem contact op via de website HIERO of bel: 0481 424 518

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*