Inloop in het Blauwe Huukske in Doornenburg voor ‘Fijn thuis wonen’

** PERSBERICHT **

 

Voor de zomervakantie dit jaar zijn we gestart met het project ‘Fijn thuis wonen’.

Dit project van de Werkgroep Doornenburg, mede mogelijk gemaakt door de Dorpendeal, wordt ook in het komende jaar voortgezet. Het betekent dat er opnieuw inloopmomenten in het Blauwe Huukske staan gepland.

Het project richt zich vooral op de ouder wordende mens. Met het ouder worden gaan een aantal handelingen niet meer zo makkelijk, ouderdom komt met gebreken zeggen we vaak. Toch willen we allemaal het liefst thuis blijven wonen. Door de krapte in de woningmarkt is dit vaak ook de enige optie.

Het is dan goed om na te denken over hoe u zo lang mogelijk zelfstandig en fijn thuis kunt blijven wonen.

Daarom heeft de Werkgroep Doornenburg in ‘t Blauwe Huukske in Doornenburg een ruimte ingericht om te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Denk aan handige hulpmiddelen voor in de keuken, badkamer en verder in huis. U kunt hier zien en ervaren welke mogelijkheden er zijn.

U bent daar van harte welkom. Inloop is mogelijk op:

• vrijdag 12 januari 14-16 uur
• zaterdag 3 febr. 10-12 uur
• vrijdag 1 maart 14-16 uur
• zaterdag 6 april 10-12 uur

U kunt ook contact opnemen met Tiny: tel 06 511 186 80 of mailen naar dorpscontactpersoon@stichtingleefbaardoornenburg.nl
Adres: Blauwe Huukske, Blauwe Hoek 40, 6686 AE Doornenburg

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*