Doornenburgse Tindermatch bij 3FM Serious Request?

Tinderqueen en Glazen Huis-dj Sophie wil met kerst niet alleen zijn. 3FM-dj Ivo schoot te hulp en organiseerde een 3FM Tinder Deluxe-editie, waar mannen én vrouwen voor het Glazen Huis streden om het hart van Sophie. Wie wint de match en zit op eerste kerstdag aan tafel bij Sophie's familie?

Dat héél Nimwège opzekoppie staat door de 3FM Serious Request actie in het Glazen Huis op de Markt mag bekend zijn.

De hele week wordt er non-stop muziek gedraaid terwijl 3 DJ’s een week lang opgesloten zijn en niets te eten krijgen. Vrijdagavond kreeg 3FM DJ Sophie Hijlkema bezoek van heel veul mannen die graag via een Tinder actie bij haar aan tafel schuiven op 1e Kerstdag.

Onder de heren bevond zich ook een Doornenburgse afvaardiging. Koen Verhoeven, Thomas Janssen en Sten Hendriks kwamen aan het woord en streden om het ‘vinkje’  van Sophie.

Hoe dat afliep ziet u in onderstaand FILMPJE!!

(Klik op de afbeelding , Doornenburgse Casanova’s vanaf 04:01..)

 

 

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*